Eefje Peddemors

Tuinierhier

  • Tuinfluencer
  • Plantlover
  • Kweekbeest
  • Tuintijger
  • Gardenista

Ik ben Eefje en ik houd niet zo van grijs en wel van groen. En van beestjes. En bloemen. Omdat het fijner is om naar te kijken aan te ruiken en aan te voelen. En ik vind dat er wel wat meer bij kan.

Ik ken heel wat mensen die best graag meer zouden willen met groen. Of die nog wel een stap verder zouden willen gaan en ook nog wel wat regenwater zouden willen opvangen, of willen helpen de bijensterfte tegen te gaan, meer vlindersoorten in stand te houden, vogels en egels fijne plekken te bieden. Maar hoe dan? En gaat daar niet heel veel tijd en onderhoud in zitten? Moet je daar dan verstand van hebben? Of groene vingers? Ik zeg: NEE. Volg mij gewoon. Ik doe uiteindelijk ook maar wat. Zowel online als ‘In Real Life’.  Doe vooral gezellig met me mee. Je krijgt er geen spijt van. Beloofd.

diensten

Tuinfluencing

Als tuinfluencer probeer ik de welwillende burger te inspireren en te helpen om te vergroenen.

Vergroenen is namelijk helemaal niet zo ingewikkeld; je haalt eens een tegeltje weg, je plant eens een zaadje. Er kan eigenlijk niet zo veel mis gaan. Het is een kwestie van doen. En als je het toch nog wat spannend vindt om het alleen te doen, dan help ik je graag op weg met tips en inspiratie. Deze vind je op instagram.com/tuinierhier.

Social Content

Ben je zelf al behoorlijk goed bezig qua vergroenen, klimaatadaptatie of op een andere manier de wereld verbeteren, maar vind je social media een noodzakelijk kwaad?

Ik maak er graag een sport van om een boodschap of missie te vertalen naar leerzame, inspirerende filmpjes, fotos en/of teksten. Op die manier bereik je meer mensen die misschien toch ook maar eens een waterton gaan aansluiten, een tegeltje gaan wippen of biologische planten gaan inkopen om de biodiversiteit een zetje in de goede richting te geven.

Tuinadvies

Woon je in Rotterdam, heb je een tuin of balkon, maar weet je niet zo goed wat je er mee moet? En wil je niet meteen een hovenier of tuinarchitect inschakelen?

Ik fiets graag bij je langs om samen te kijken wat je allemaal al hebt staan, wat je graag nog zou willen en hoe je dat zou kunnen aanpakken.

Zonnebloem

samenwerken?

Contact